Kookworkshop – peulvruchten
Peulvruchten, het meest veelzijdige eiwit in een plant-based voedingspatroon. Je kunt enorm variëren met peulvruchten en dat gaan we dan ook doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een heerlijke brownie van aduki bonen.
Peulvruchten, het meest veelzijdige eiwit in een plant-based voedingspatroon. Je kunt enorm variëren met peulvruchten en dat gaan we dan ook doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een heerlijke brownie van aduki bonen.
Vroege inspiratie kerst kookworkshop. We gaan een hoofdgerecht en nagerecht maken.
De Kookheksen zijn fan van granen. We hebben mooie recepten bedacht met verschillende granen, denk aan gierstballetjes, boekweitcrunch en nog veel meer.
Kerstbrood mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstbrunch. Dit kun je met gist, maar ook met desem maken. En passant krijg je ook nog een leuk recept voor een makkelijk desembrood.
Kookworkshop op locatie bij Boer-en-Bleek in Otterlo
Voor de feestdagen een lekkere en verrassende vega- of vegan borrelplank maken. Met spreads, quiches, soepje en surpriseballetjes. (min. 6 deelnemers)
De laatste avond van de 4-delige kookworkshop koken-zonder-vlees. Op deze avond gaan we aan de slag met plant-based verzoeknummers. Ook wordt de theorie over een vlees-vrije maaltijd verder uitgebreid.
Gezellige fermenteer workshop op de zaterdagochtend. Na een uitleg en proefsessie gaan we aan de slag en maken we 3 ‘snelle’ fermentaties om mee naar huis te nemen. (4-6 deelnemers)