Kookworkshop – kerstbrood & desem
Kerstbrood mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstbrunch. Dit kun je met gist, maar ook met desem maken. En passant krijg je ook nog een leuk recept voor een makkelijk […]
Kerstbrood mag natuurlijk niet ontbreken op de kerstbrunch. Dit kun je met gist, maar ook met desem maken. En passant krijg je ook nog een leuk recept voor een makkelijk […]
Kookworkshop op locatie bij Boer-en-Bleek in Otterlo
Voor de feestdagen een lekkere en verrassende vega- of vegan borrelplank maken. Met spreads, quiches, soepje en surpriseballetjes. (min. 6 deelnemers)
Altijd al een keer zonder vlees willen koken, maar kun je de leuke eenvoudige recepten niet vinden dan is deze 4-delige kookworkshop echt iets voor jou. We gaan in een […]
Vanavond kookworkshop 2, we gaan koken met het accent op eiwitten. Ook gaan we meer vertellen over de verschillende manieren om voldoende eiwitten in je plant-based maaltijd te verwerken.
Alweer de 3e avond. We focussen ons vanavond op granen. De KOOKHEKSEN houden van de verscheidenheid aan granen, er is zoveel meer dan tarwe.
De laatste avond van de 4-delige kookworkshop koken-zonder-vlees. Op deze avond gaan we aan de slag met plant-based verzoeknummers. Ook wordt de theorie over een vlees-vrije maaltijd verder uitgebreid.