Koken zonder vlees – is dat ingewikkeld??
Regelmatig krijgen wij vragen over de samenstelling van een vlees-vrije maaltijd, krijg je wel genoeg eiwitten binnen en heb je niet na een half uur weer honger. Nee, een vlees-vrije maaltijd is voedzaam en hoeft niet moeilijk te zijn als je maar een paar spelregels in acht neemt.
Om meer helderheid in de wereld van het plant-based koken te scheppen hebben wij een basiscursus “Koken zonder vlees” gemaakt. Aan de hand van een aantal eenvoudige recepten leggen we alles uit over voedingswaarde, eiwitten, balans en smaak. Je krijgt in 4 avonden voldoende tools aangereikt om daarna zelf thuis aan de slag te gaan, er gaat een wereld van mogelijkheden voor je open!
Wat : we gaan in een klein groepje koken (4-6 personen)
Wanneer : 4 x dinsdagavond 18.00 – 20.30 uur (1 & 8 & 22 & 29 oktober 2024)
Waar : Bennekom
Kosten : €111,– (bij inschrijving te voldoen)
Inschrijven of meer informatie: info@kookheksen.nl