Wie zijn wij?

Jeanette Matser & Monique Lieon

Onder de naam KOOKHEKSEN geven wij, Jeanette Matser & Monique Lieon, onze natuur-voedingskennis door op verschillende manieren. Wij zijn beiden opgeleid als natuurvoedingskundigen aan de Kraaybeekerhof in Driebergen en hebben daarnaast onze kennis aangevuld met allerlei vak-opleidingen en levenservaring. 

De KOOKHEKSEN zijn veel in de keuken te vinden, we koken & eten graag vanuit onze natuurvoedingskundige visie en met pure producten, herkenbaar, lokaal en duurzaam. Deze visie, biologisch en bij voorkeur biologisch dynamisch draagt naar ons inziens bij aan je algemene gezondheid. Voeding is tenslotte de brandstof waar je motor op draait, dus daar mag je best aandacht en tijd aan geven. En dan hoef je niet zo door te slaan zoals dat ons vaak overkomt, we vergeten onze omgeving, de vermoeide voeten, en zijn steeds weer een nieuw concert aan het componeren….de ene keer wat beter geslaagd dan de andere keer. De toppers halen ons receptenboek en juist die recepten delen we graag via instagram, deze website of tijdens onze kookworkshops. De plant-based recepten zijn in balans qua benodigde voedingsstoffen en praktisch, want niet iedereen houdt ervan om na het werk nog 2 uur in de keuken te staan als ontspannend begin van de avond.  

Ben jij nou ook toe aan een andere manier van koken, heb je behoefte aan goede recepten zonder vlees of wil je meer weten over natuurvoeding dan nodigen we je uit om naar 1 van onze kookworkshops te komen. Onder begeleiding koken, samen eten en proeven. Dat kan zijn een intensieve 2-daagse, een zaterdagochtend- of avondkookworkshop. Ook is het mogelijk om een kookworkshop of voedingsadvies op maat aan te vragen. 

  • Volwaardige maaltijden in een handomdraai
  • Gezond = lekker = gezond
  • Nieuwe recepten ontwikkelen en testen